Tapeter beställda

Idag har vi äntligen fått tummen ur till att beställa tapeter. Blev tapeter och färg till två rum så nu är det bara att sätta igång.....eller rättare sagt så har vi ju tagit hjälp av våran målare, allt i allo Persson. Hade först tänkt göra ett av rummen själv men tror inte att det var så poppis. 
 
Har just tagit en paus, har storstädning av huset i helgen och det är allt annat än roligt. Har precis varit under soffan och där var det GIGANTISKA dammtussar, usch, usch men nu är det borta. Ska även ta och slänga igång en tvättmaskin eller tre samt renbädda sängen.

Äntligen kom dom

Har idag varit och hämtat ut mina "krukgubbar". Dom var dock lite större än vad jag trodde men det blir nog bra ändå. Ska bara hitta en plats att ha dem på samt någon blomma att sätta dem i.
 
 

Trettondagsafton

Ikväll blir det utgång på havsbadet, Tredje året på raken. Detta år har vi inte bokat hotell och kommer inte att sova över. Kan vara skönt att få vakna i sin egen säng efter en kväll med utgång. Kvällens klädsel blir detta:
 
 
Hade könt en annan topp, en svart som är jättesnygg men som tyvärr inte satt sådär jättebra eller bekvämt så den får stanna hemma ikväll. Tyvärr så syns det inte på bild, men håret blev jättebra. Det är syster som har lockat det.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu